Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
 

Ilze

Sinds kort versterkt Ilze ons salesteam. Met haar klantvriendelijke instelling helpt ze u graag bij elke bestelling en elke vraag! Maar wie is ze en wat houdt haar bezig? Dat leest u hier. 

Wie ben je en wat doe je/ga je doen?
Hi, mijn naam is Ilze! Ik ben maart 2022 begonnen bij Budgetgift als sales medewerker. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Small Business and Retail Management. Hier heb ik mij voornamelijk gericht op de fysieke winkels, echter heb ik nu toch de overstap gemaakt naar de e-commerce.

Wat is jouw relatie met geschenken?
Iedereen komt onbewust met relatiegeschenken in contact. Dit kan een pen zijn in een restaurant maar ook een polsbandje bij een festival. Nu ik ben begonnen bij BudgetGift.nl merk ik pas hoe groot de impact hiervan is.

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
Ik ben een enorme zoetekauw, mijn voorkeur gaat dan al snel uit naar een mooie glazen pot met heerlijke inhoud. Maar, ik vind een vogelhuisje met bedrukking ook erg leuk en origineel cadeau!

Wat vind je het leukste aan je werk? 
Het leukste aan mijn werk vind ik dat elke order weer anders is. We hebben een groot assortiment en hierdoor heb ik elke dag te maken met andere relatiegeschenken. En zeg nou zelf, het dagelijks blij maken van mensen met cadeaus! Wie wilt dat nou niet?

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Door goed te luisteren naar wat de klant wilt, hierdoor kom je er altijd samen uit!

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
Als ik niet aan het werk ben vind ik het leuk om af te spreken met familie of vrienden, een serie of film te kijken of de groene vingers uit de mouw te steken. Mijn huis is een paar minuten van de Intratuin af en ik kom daar dus ook graag. Ook vind ik het leuk om zelf plantjes te kweken en vervolgens uit te laten groeien en uit te delen onder familie en vrienden!

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten