Gesloten i.v.m. Pinksteren

Op maandag 29 mei zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Vanaf dinsdag 30 mei zitten wij weer voor u klaar!

Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
 

Femke

Afgelopen maand is onze marketing afdeling uitgebreid met de komst van Femke! Maar wie is ze en wat gaat ze precies doen? Hieronder lees je alles. 

Wie ben je en wat doe je/ga je doen?
Hoi, ik ben Femke! Ik ben in januari 2020 begonnen bij Budgetgift als content marketeer. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie in Enschede. Hier heb ik me gespecialiseerd in film en tv, maar heb nu toch gekozen voor marketing. Als content marketeer ga ik me bezig houden met het bijhouden van onze database, zodat alle artikelen en prijzen correct op de website staan. Ook schrijf ik teksten en houd ik de social media bij.

Wat is jouw relatie met geschenken?
Wat is er nou leuker dan cadeautjes geven? Ik sta bij mijn familie en vrienden bekend als iemand die het leuk vind om leuke en unieke cadeautjes te bedenken: hoe persoonlijker een cadeau, hoe leuker! Gepersonaliseerde geschenkjes zijn dus helemaal mijn ding.

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
Oeh, dat is een lastige vraag! Ons ruime assortiment bestaat natuurlijk uit heel veel unieke artikelen, zoals de virtual reality brillen, de plantspeaker en andere leuke gadgets. De leukste ontwikkeling van de afgelopen jaren vind ik echter dat we met z’n allen wat milieubewuster zijn geworden, dus dan kies ik toch voor onze eco-friendly producten. Zo vind ik innovatieve concepten als de Correctbook, Bottlebag en herbruikbare bamboe rietjes erg mooi.

Wat vind je het leukste aan je werk? 
De afwisseling! Ik hou ervan om alles opgeruimd en overzichtelijk te houden, dus ik vind het leuk om dit ook bij de website te kunnen doen. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt bij het schrijven van teksten en het bedenken van nieuwe ideeën voor social media, de nieuwsbrief, etc. Het is natuurlijk ook heel leuk om de hele dag met geschenken en leuke gadgets bezig te zijn.

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Door de producten op de website zo goed mogelijk te presenteren en de informatie zo volledig mogelijk te schrijven. Kortom, door het de klant zo makkelijk en leuk mogelijk te maken om een mooi, gepersonaliseerd relatiegeschenk te bestellen.

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, spreek ik met vriendinnen af of maak ik een mooie wandeling met de hond over de Veluwe. Ook gaan mijn vriend en ik graag naar de bioscoop voor een mooie film of kijken we lekker thuis een goede Netflix serie. En wanneer de tijd het toelaat, gaan we graag op reis om nieuwe plekken binnen en buiten Europa te ontdekken.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten