Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
 

Dianne

Dianne is de steun en toeverlaat op de salesafdeling en onlosmakelijk verbonden met BudgetGift. Maar wie is Dianne en wat houdt haar bezig? Dat hebben wij haar gevraagd. 

Wie ben je en wat ga je doen?

Mijn naam is Dianne Diebels, ik ben bijna 12,5 jaar werkzaam bij Budgetgift als sales medewerker, een gevarieerde functie bij een leuk bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

Wat is jouw relatie met geschenken?

Relatiegeschenken zijn altijd leuke items die een ieder graag wil ontvangen, wat leuk is om te krijgen als waardering voor wat je doet of zomaar als ook leuk om te geven om iemand te bedanken voor wat ze voor/ samen met jou doen.

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
De keuze in relatiegeschenken is reuze maar mijn favoriet op dit moment is het Correctbook, een duurzaam artikel voor kleine notities waar veel ruimte is om jouw boodschap full colour digitaal weer te geven, zowel op de binnen- en buitenzijde van de kaft. In de digitale wereld vind ik het altijd nog fijn om iets “ouderwets” op te kunnen schrijven.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Ik vind het elke dag weer een uitdaging om de klant te helpen met het vinden van het juiste geschenk en dat te personaliseren met een eigen logo / tekst.

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Ik help onze klanten door een luisterend oor te bieden om vervolgens uit de vele mogelijkheden dat geschenk te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
In mijn vrije tijd ben ik druk met onze 3 kinderen, geniet ik van ons heerlijke huis, sla ik graag een balletje op het hockeyveld, vind ik het leuk om er met het gezin op uit te gaan en probeer ik mijn kookkunsten op een hoger niveau te krijgen.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten