Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

 

Arnoud

Sinds kort is Arnoud bij ons begonnen op de verkoopafdeling. Misschien heeft u hem al wel eens aan de telefoon gehad! Benieuwd wie hij is? Hieronder leest u het.

Wie ben je en wat ga je doen?
Mijn naam is Arnoud en ik ben april 2021 komen werken bij Budgetgift in het sales team, als je naar ons belt heb je grote kans dat ik, of één van mijn net zo leuke collega’s, de telefoon beantwoordt!

Wat is jouw relatie met geschenken?
Iedereen mag natuurlijk graag een cadeautje krijgen, al probeer ikzelf altijd wel leuk én praktisch met elkaar te combineren.

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
Dan zou ik toch wel voor iets technisch gaan, ik mag graag met leuke gadgets komen. Dus waarschijnlijk zal het wel iets voor mijn computer of een leuke koptelefoon worden.

Wat vind je het leukste aan je werk? 
Dat we zoveel verschillende artikelen hebben en dat er dus héél veel mogelijk is bij ons.

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Door zoveel mogelijk met ze mee te denken en goed na te gaan waarom ze bij ons terecht zijn gekomen, zodat ze altijd tevreden zijn met het eindresultaat.

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
Een lekkere wandeling maken met mijn 2 honden, maar ik mag ook graag een serie met mijn vrouw kijken of wat tijd besteden achter de computer.

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten