Klantenbeoordeling
(4.69/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
 

Anouk

Afgelopen maand hebben we Anouk mogen verwelkomen op onze salesafdeling. Met haar positieve instelling leidt ze elke bestelling in goede banen. Benieuwd naar wie Anouk is en wat haar bezig houdt? Lees het hier. 

Wie ben je en wat doe je/ga je doen?
Ik ben Anouk en ik ben in april 2022 begonnen bij Budgetgift, waarbij ik het salesteam ga ondersteunen.

Wat is jouw relatie met geschenken?
Wie heeft er nou niet wat met cadeautjes? Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen en misschien wel het allerleukste, er de hele dag mee mogen werken!

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
Een leuke zonnebril maak je mij altijd blij mee. Hoe feller de kleur hoe beter. Een lekkere mok om thee uit te drinken vind ik ook leuk. Een fijne drinkfles… Eigenlijk maak je mij blij met alles!

Wat vind je het leukste aan je werk? 
Geen enkele dag is hetzelfde. Geen enkele klant is hetzelfde. Ook de uitdagingen die de bestellingen soms met zich meebrengen vind ik erg interessant.

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Door goed te luisteren naar wat de wensen van de klant zijn, met de klant mee te denken en vervolgens ook weer te leren van deze leuke aanvragen, zodat ik de volgende klant nog beter kan helpen.

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
Ik vind het erg leuk om naar festivals of concerten te gaan. Ook houd ik van dagjes uit en van reizen. Helaas door de coronaperiode heb ik dit wat minder mogen doen, maar deze periode heeft mij ook een nieuwe hobby opgeleverd, namelijk Legopakketten bouwen. Daarnaast lees ik graag een goed boek.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten