Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Anneloes

BudgetGift.nl heeft Anneloes afgelopen maand mogen verwelkomen als nieuwe verkoop binnendienst medewerker.

Maar wie is Anneloes en wat houdt haar bezig? Dat hebben wij haar gevraagd. 

Wie ben je en wat ga je doen?

Hi! Mijn naam is Anneloes van Weert, net afgestudeerd aan de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs aan het Saxion te Deventer en ben sinds 20 juli 2017 werkzaam als medewerker verkoop binnendienst bij Budgetgift.nl.

Voor mij is de switch van de hospitality branche naar de sales niet heel groot, ook bij Budgetgift ben ik zeer gericht met de klant bezig en probeer ik een product uit kiezen die het best aansluit bij de klant, waarbij ik mijn hospitality ‘skills’ gebruik om het hele verkoopproces in goede banen te leiden. J

Wat is jouw relatie met geschenken?

Ik zie een relatiegeschenk als de perfecte manier om als organisatie je waardering naar je vaste en nieuwe klanten uit te spreken via een gepersonaliseerde gift! Ik hou van een persoonlijke benadering en daarin past een eigen giveaway helemaal in het plaatje.

Als je een artikel zou mogen uitkiezen uit het assortiment, wat zou je kiezen?
Door het veelzijdige aanbod vind ik dit wel lastig, als ik voor mijzelf zou moeten kiezen zou ik voor de Virtual Reality Bril gaan! Dit innovatieve product neemt je mee van de ‘gewone’ naar de ‘virtuele’ realiteit, is daarom erg origineel en het laat je een geheel nieuwe beleving ervaren! Daarnaast blijf ik de reisartikelen erg leuk vinden, deze producten worden ten slotte gebruikt wanneer men een leuke tijd tegemoet gaat in binnen- of buitenland!

Wat vind je het leukste aan je werk?
Klanten blij maken met onze gepersonaliseerde relatiegeschenken! Daarnaast vind ik de afwisseling van werkzaamheden tussen klanten en leveranciers erg leuk, waarbij we als team nauw met elkaar samenwerken.

Hoe probeer jij klanten dagelijks te helpen?  
Iedere klant heeft zijn/haar eigen wensen en de mogelijkheden zijn enorm.
Door mee te denken met de klant probeer ik op een efficiënte en klantvriendelijke manier het juiste product aan de klant te leveren!

Welke dingen doe je wanneer je niet aan het werk bent?
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het ontdekken van leuke steden met de nieuwste hotspots samen met mijn vriend, in zowel binnen- als buitenland! Verder ga ik graag op pad met mijn vriendinnen/familie, houd ik mij bezig met mode en muziek en vind ik het erg leuk om nieuwe en dan vooral lekkere gerechten te ontdekken en te maken. Daarnaast spring ik af en toe ook nog op de mountainbike voor een rondje over de Sallandse Heuvelrug. J

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten