Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00


Uw hulp bij goede voornemens


Houdt u ze nog keurig vol of heeft u ze al opgegeven?

Goede voornemens. We beginnen er met volle moed aan en we hebben zelfs zín om drie keer per week te gaan fitnessen. Toch blijven ze lastiger vol te houden dan verwacht. Want dat ene stukje taart zag er wel écht heel erg lekker uit. En één keertje sporten overslaan kan geen kwaad. Toch?

Het maken van goede voornemens bestaat al eeuwen. Vierduizend jaar geleden beloofden de Babyloniërs hun goden al om in het nieuwe jaar hun schulden af te betalen en geleende goederen terug te brengen. We weten helaas niet hoe zij het er van af brachten, maar tegenwoordig hebben de meeste mensen er toch wel veel moeite mee om hun goede voornemens vol te houden. 81 procent van de Nederlandse bevolking is ervan overtuigd dat ze zich aan hun voornemens zullen houden, terwijl 25 procent het in werkelijkheid echt het hele jaar volhoudt.

Ook de voornemens zelf veranderen nog weleens. Natuurlijk blijven de aloude ‘stoppen met roken’, ‘gezonder leven’ en ‘minder geld uitgeven’ nog steeds razend populair, maar in de afgelopen jaren zijn daar ook ‘mij minder druk maken’ en ‘milieuvriendelijker leven’ bij gekomen. Mooie doelen dus! En nu nog volhouden.. Laat Budgetgift.nl nou een aantal mooie producten hebben om u en uw werknemers daarbij te helpen.

Stoppen met roken

Stoppen met roken kan een stressvolle onderneming zijn. Een stressbal komt daarom goed van pas. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een leuke variant hierop, zoals een anti-stress kip, een handige sleutelhanger of een dobbelsteen. Uiteraard kunt u ook op een andere tour gaan en uw frustraties loslaten op onze flip en klik pen of op deze mooie fidget spinner met ingebouwde Bluetooth speaker.

Gezonder leven

Bent u van plan gezonder te gaan leven? Dan kan sporten natuurlijk niet uitblijven. Om u daarbij te ondersteunen, hebben we een aantal mooie artikelen voor u geselecteerd. Wat denkt u bijvoorbeeld van deze sportarmband waarmee u niet alleen uw beweging kan bijhouden, maar ook uw calorie inname en slaappatroon? Ideaal! Een sporttas komt wellicht ook goed van pas. Ook daarin heeft u bij ons ruime keuze, zoals deze mooie katoenen tas of deze retro bowling tas.

Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven. Dit zal zeker lukken met één van onze velen drinkflessen, zoals de populaire sky drinkfles of een trendy CamelBak drinkfles.

Minder geld uitgeven

Minder geld uitgeven is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. U kunt mooie plannen maken, maar wanneer het geld er nog steeds even hard uit gaat, schiet u er niks mee op. Met deze spaarpotjes wordt het sparen niet alleen makkelijker, maar ook nog een stuk leuker! Ga voor een klassiek spaarvarkentje, een spaarpot in de vorm van een huis of deze opvallende spaarpot in de vorm van een geldautomaat.

Milieuvriendelijker leven

Steeds meer mensen worden zich bewust van hun ecologische voetprint. Eerlijke lonen, gebruik van duurzaam materialen en een zo klein mogelijke CO2 uitstoot worden voor velen belangrijker. Ook hierbij kan Budgetgift.nl u van dienst zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is de Correctbook, een notitieboek met whiteboardpagina’s, waardoor u uw aantekeningen kunt uitwissen wanneer ze niet meer nodig zijn. Deze komen natuurlijk perfect van pas op kantoor. Maak ze helemaal af door uw logo erop te laten bedrukken! Een andere manier om uw afval te verminderen, is het gebruiken van een koffiebeker van bamboemateriaal. De siliconen grip en deksel zijn te bestellen in verschillende kleuren, waardoor u ze mooi kunt laten aansluiten op uw huisstijl.

 

Een paar laatste tips..

Met de hulp van deze producten gaat het volhouden van uw voornemens natuurlijk al een stuk makkelijker. Met deze laatste tips kan het helemaal niet meer mis gaan!

  • Doe de eerste drie maanden extra goed uw best. Wie zijn of haar goede voornemens de eerste drie maanden volhoudt, heeft de meeste kans dat dit het hele jaar lukt.
  • Maak uw doelen concreet. Zeg niet ‘ik wil vaker gaan sporten’, maar neem voor om elke dinsdag en vrijdag een stuk te gaan hardlopen.
  • Laat uw vrienden en collega’s weten wat uw doelen zijn voor aankomend jaar. Dit zorgt voor extra controle en aanmoediging. U wilt uw vrienden natuurlijk niet vertellen dat uw voornemens al mislukt zijn!
  • Zorg voor voldoende nachtrust! Dit hoort u vast vaker, maar u kunt natuurlijk niet van uzelf verwachten drie keer per week te gaan sporten als u daar de energie helemaal niet voor heeft..

Budgetgift.nl wenst u heel veel succes met uw goede voornemens! Laat u ons weten hoe het ging?

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten