Black Friday is begonnen! 📢

Profiteer bij uw online bestelling van 5% korting op bedrukte orders en 10% korting op onbedrukte orders, m.u.v. kerstpakketten.

Klantenbeoordeling
(4.69/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

BudgetGift.nl wéér genomineerd voor Best Online Performance Award! 

Net als vorig jaar zijn we in 2022 wederom genomineerd voor de Best Online Performance Award in de relatiegeschenkenbranche. Met deze nominatie behoren wij tot de top 10 relatiegeschenkenbedrijven van Nederland. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! 

 

Elk jaar wordt door brancheorganisatie PromZ de award voor Leverancier van het Jaar (algemeen en online) uitgereikt. Hiervoor wordt een tiental leveranciers genomineerd, die geselecteerd zijn op onder andere vakkennis, aandacht voor MVO, service, creativiteit, vernieuwing en financiële stabiliteit. Het uiteindelijke resultaat wordt bepaald door een deskundige vakjury en publieksstemmen. De stem van de vakjury telt voor 50%. Daarnaast tellen de publieksstemmen en de stemmen van suppliers beiden voor 25%. De nominatie op zich is dus al een ontzettend mooie blijk van waardering! 

Na het mooie nieuws dat wij deze zomer een EcoVadis medaille hebben behaald, is deze nominatie dus echt de kers op de taart. Met de najaarsdrukte in aankomst is het voor ons team een mooie motivatie om er samen vol gas voor te gaan. Want een teamprestatie, dát is het!

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten