Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Voordelig een kerstpakket aanvragen voor uw team?


De ultieme cadeau-periode staat voor de deur! Kerst is de ideale gelegenheid om je medewerkers te verassen. Ook uw waardering uiten voor uw team? Ook dit jaar kunnen werkgevers voordelig kerstpakketten verstrekken. Waar moet u op letten? We zetten het op een rijtje.


Gepubliceerd: 06-11-2018

1. Voordelig schenken

Ook dit jaar mag u maximaal voor 1,2% van de totale loonsom van uw organisatie aan onbelaste verstrekkingen en vergoedingen aan uw medewerkers schenken. Goed nieuws voor de jaarlijkse kerstpakketten!

2. Geldt dat ook voor u?

Indien uw totale loonsom toe neemt, mag u meer belastingvrij aan het kerstpakket besteden. Bekijk dus voor u gaat bestellen hoe groot de bestedingsruimte is en neem voor de zekerheid vooraf contact op met uw accountant. Voor elke bestedingsruimte is er een geschikt geschenk te bedenken. Kijk hier bijvoorbeeld voor kerstpakketten onder de €20.

3. Meer besteden?

Wilt u meer besteden dan binnen de regeling is toegestaan? Dan betaalt u over het meerdere (extra) belasting, maar kan het nog steeds voordelig voor u uitpakken. Raadpleeg uw accountant of de belastingdienst of u kunt voldoen aan de voorwaarden. Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van de Belastingdienst.

4. Uitkiezen!

Geef een eigen draai aan uw kerstpakket met door artikelen te bedrukken met uw logo of tekst. Of stel uw kerstpakket zelf samen door verschillende items te kiezen. Liever nergens meer aan denken? Er is keus uit tal van reeds samengestelde kerstpakketten voor ieder budget. Alle opties voor aangepaste of custom made kerstpakketten vindt u hier.

 

Werkkostenregeling voor werkgevers

  • Belastingvrij kerstpakket aanvragen
  • Gemakkelijk binnen uw budget ­uitzoeken

 

We denken uiteraard graag met u mee! Neem hier contact op met de service desk.

Aan bovenstaande informatie omtrent kerstpakketten en geschenken belasting kunnen geen rechten worden ontleend. Wij adviseren u als werkgever de van toepassing zijnde fiscale regels goed te bestuderen alvorens u tot het bestellen van kerstpakketten overgaat. Wij raden u aan om de website van de Belastingdienst te bezoeken voor meer en gedetailleerde informatie omtrent dit onderwerp, of uw accountant/belastingadviseur te raadplegen.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten