Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Nieuws

Op deze blog pagina geven wij het laatste nieuws weer binnen onze organisatie. Dit kan gaan over (nieuwe) werknemers, vacatures, verbouwingen, (buitenlandse) leveranciersdagen of andere leuk weetjes.

Gelukkig zijn wij beter in logo's drukken... 🐣
In de aanloop naar Pasen besloten wij dat het tijd was om onze schildervaardigheden maar weer eens op te frissen... Hoe dat ging ziet u hier! 

Lees verder...

Wij wensen u hele fijne feestdagen! 🥂
Onder het genot van een heerlijk kerstbuffet hebben wij teruggeblikt op het afgelopen jaar. 2022 was voor ons een jaar vol mooie mijpalen. Nieuwe collega's, een nominatie en zelfs een medaille! Wij willen direct van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken en om u hele fijne feestdagen te wensen. Bekijk hier onze kerstgroet! 

Lees verder...

 

BudgetGift.nl weer genomineerd voor Best Online Performance Award!
Net als vorig jaar zijn we in 2022 wederom genomineerd voor de Best Online Performance Award in de relatiegeschenkenbranche. Met deze nominatie behoren wij tot de top 10 relatiegeschenkenbedrijven van Nederland. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! 

Lees verder...

 

BudgetGift.nl behaalt bronzen EcoVadis medaille! 
Duurzaamheid en MVO zijn de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen binnen onze samenleving. Om een stap in de goede richting te zetten, hebben wij bij BudgetGift.nl de afgelopen maanden het assessment van EcoVadis doorlopen. We zijn erg trots om te kunnen vermelden dat we dit assessment hebben afgerond met een bronzen medaille! 

Lees verder...

 

 

16 maart: Dag van de Thuiswerker
Hoewel het thuiswerkadvies officieel is afgeschaft, zal thuiswerken bij veel bedrijven nooit helemaal weggaan. Zet uw thuiswerkend personeel in het zonnetje door ze één van onze top 5 thuiswerkitems te sturen! Wilt u dat wij uw mailing compleet voor u verzorgen? Geen probleem, doen we graag. 

Lees verder...

 

 

Fijne feestdagen en een geweldig 2022!
Normaal gesproken zoeken wij natuurlijk stad en land af naar hét perfecte geschenk voor uw bedrijf of organisatie. Deze keer besloten we het iets dichter bij huis te houden: we gingen op zoek in ons eigen mooie Deventer en vonden een aantal hele bijzondere geschenken... 

Lees verder...

Zomeractie verlengd! GRATIS Elle rugtas t.w.v. €119,95
Tot en met 31 augustus 2021 ontvangt u bij een online bestelling van minimaal €1500.- (excl. BTW) een GRATIS Elle rugtas met persoonlijk alarm t.w.v. €119,95! Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden.  

Lees verder...

Verbod op plastic wegwerpartikelen
Vanaf 3 juli 2021 geldt er in de hele EU een verbod op single use plastics: plastic wegwerpartikelen, zoals bordjes, bestek en rietjes. Wat houdt het in, wat zijn de gevolgen en nog belangrijker: wat zijn de alternatieven? Dat leest u in deze blog

 

Vakantie in eigen land viert u met onze thuispakketten
Verras uw collega's of medewerkers met een leuk zomerpakket en breng de zomer in huis!  

Lees verder...

 

Verras de geslaagden met een leuk thuispakket!
De eindexamens van 2020 zijn er eentje om nooit meer te vergeten. Dat komt vooral omdat ze niet gemaakt zijn. Door het Corona virus was de Nederlandse overheid genoodzaakt alle centrale examens te schrappen. Hierdoor is het extra speciaal als leerlingen geslaagd zijn, want dit is nu gebaseerd op de al gemaakte toetsen. Verras uw geslaagden met een leuk thuispakket. Wij hebben diverse pakketten voor u! 

Lees verder...

 

Mondkapjes in alle soorten en maten!

Vanaf 1 juni worden mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht. Dit is een goede aanleiding voor bedrijven om klanten en werknemers te voorzien van mondkapjes. In onze webshop bieden wij verschillende soorten aan. In deze blog lichten wij ze graag voor u toe. 

 

Kabinet verhoogt vrije ruimte van de WKR

In verband met de bijzondere omstandigheden waarin we ons bevinden, heeft het kabinet besloten de vrije ruimte van de WKR te verhogen. Goed nieuws, want dit betekent dat u meer ruimte heeft om uw werknemers onbelast een leuke attentie of een bedankje te sturen. 

Lees verder...

 

Stuur uw thuiswerkende medewerkers een bedankje!

Hoe laat u als werkgever weten dat u uw thuiswerkende collega’s waardeert? Stuur ze een gepersonaliseerd relatiegeschenk! Wilt u dat wij deze toe sturen naar uw medewerkers? Geen probleem. 

Wij versturen de geschenken voor u naar meerdere adressen.

Lees verder...

 

Hoe gaat het met uw goede voornemens?
Houdt u ze nog keurig vol of heeft u ze al opgegeven?

Goede voornemens. We beginnen er met volle moed aan en we hebben zelfs zín om drie keer per week te gaan fitnessen. Toch blijven ze lastiger vol te houden dan verwacht. Want dat ene stukje taart zag er wel écht heel erg lekker uit. En één keertje sporten overslaan kan geen kwaad. Toch?

Lees verder...

 

 

Is de BTW van uw relatiegeschenken aftrekbaar?
Een veel gestelde vraag is of relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar zijn van de belasting. In deze blog leest hoe meer informatie hierover.

 

 

Wij verzorgen uw promotieartikelen van A tot Z
Maakt u regelmatig gebruik van promotieartikelen? Maar merkt u dat het steeds regelen en bijhouden van de promotieartikelen veel tijd kost? Maak dan gebruik van onze fulfilment oplossingen. 

 

GEWELDIG NIEUWS - wij gaan verder onder één naam
Vanaf 1 april 2019 hebben wij GEWELDIG nieuws voor u. BudgetGift.nl heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Door deze samensmelting hopen wij deze groei door te zetten. 

 

 

Wat staat er toch voor de deur?
De feestdagen hebben altijd iets magisch. Daar kwamen wij ook achter toen er ineens een groot pakket bij ons voor de deur stond. Met man en macht hebben we hem naar binnen gekregen.

 

 

Een taske koffie alstublieft
Wij hebben, naast Nederlanders, ook veel klanten uit België. En dat zorgt soms voor grappige misverstanden. 

 

 

BudgetGift Geeft Antwoord - nieuwe video!
Weten hoe een bestelling van A tot Z in zijn werk gaat? Zak achterover in uw stoel en bekijk onze informatieve video (3min).

 

Trusted shops gecertificeerd!
Gecertificeerd met ons! Weten wat onze samenwerking met TrustedShops voor u betekend? Lees het in de blog!

 

Stem Pen!
De verkiezingsstrijd barst los! Hoe valt u goed op? Welk promotiemateriaal past bij uw standpunt? En hoe zet u dit optimaal in? Wij geven advies! Lees meer.

 

On(der)wijs coole giveaways voor op de beurs
Staat u deze maand ook weer op een onderwijs congres of beurs? Onderscheidt u met een persoonlijke giveaway! Om u te helpen een onwijs coole giveaway te vinden hebben wij een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet.

 

Verhoging tarieven thuiskopieheffing
De nieuwe tarieven thuiskopieheffing voor de periode 2018 tot 2020 zijn door de overheid gepresenteerd. Voor onze klanten betekent dit vanaf 1 januari een verhoging in de prijzen van USB sticks en zogenaamde ‘wearables’. Lees meer.

 

Over onze werknemers
Wij, BudgetGift.nl, bestaan natuurlijk alleen door onze werknemers. Zij staan klaar voor iedere klant en proberen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees meer.

 

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten