Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Nieuws

Op deze blog pagina geven wij het laatste nieuws weer binnen onze organisatie. Dit kan gaan over (nieuwe) werknemers, vacatures, verbouwingen, (buitenlandse) leveranciersdagen of andere leuk weetjes.

 

Zomeractie verlengd! GRATIS Elle rugtas t.w.v. €119,95
Tot en met 31 augustus 2021 ontvangt u bij een online bestelling van minimaal €1500.- (excl. BTW) een GRATIS Elle rugtas met persoonlijk alarm t.w.v. €119,95! Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden.  

Verbod op plastic wegwerpartikelen
Vanaf 3 juli 2021 geldt er in de hele EU een verbod op single use plastics: plastic wegwerpartikelen, zoals bordjes, bestek en rietjes. Wat houdt het in, wat zijn de gevolgen en nog belangrijker: wat zijn de alternatieven? Dat leest u in dit blog.

 

Vakantie in eigen land viert u met onze thuispakketten
De zomervakantie van 2020 ziet er iets anders uit dan normaal. Maak het speciaal met onze gepersonaliseerde vakantiepakketten. Verras uw medewerkers, partners of klanten met deze leuke pakketten. Wij hebben er een aantal voor u samengesteld, maar u bent natuurlijk ook vrij om uw eigen pakket samen te stellen. 

 

Verras de geslaagden met een leuk thuispakket!
De eindexamens van 2020 zijn er eentje om nooit meer te vergeten. Dat komt vooral omdat ze niet gemaakt zijn. Door het Corona virus was de Nederlandse overheid genoodzaakt alle centrale examens te schrappen. Hierdoor is het extra speciaal als leerlingen geslaagd zijn, want dit is nu gebaseerd op de al gemaakte toetsen. Verras uw geslaagden met een leuk thuispakket. Wij hebben diverse pakketten voor u!

 

Mondkapjes in alle soorten en maten!
Vanaf 1 juni worden mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht. Dit is een goede aanleiding voor bedrijven om klanten en werknemers te voorzien van mondkapjes. In onze webshop bieden wij verschillende soorten aan. In deze blog lichten wij ze graag voor u toe. 

 

Kabinet verhoogt vrije ruimte van de WKR
In verband met de bijzondere omstandigheden waarin we ons bevinden, heeft het kabinet besloten de vrije ruimte van de WKR te verhogen. Goed nieuws, want dit betekent dat u meer ruimte heeft om uw werknemers onbelast een leuke attentie of een bedankje te sturen.

 

Stuur uw thuiswerkende medewerkers een bedankje!
Hoe laat u als werkgever weten dat u uw thuiswerkende collega’s waardeert? Stuur ze een gepersonaliseerd relatiegeschenk! Wilt u dat wij deze toe sturen naar uw medewerkers? Geen probleem. 

Wij versturen de geschenken voor u naar meerdere adressen.

 

Hoe gaat het met uw goede voornemens?
Houdt u ze nog keurig vol of heeft u ze al opgegeven?

Goede voornemens. We beginnen er met volle moed aan en we hebben zelfs zín om drie keer per week te gaan fitnessen. Toch blijven ze lastiger vol te houden dan verwacht. Want dat ene stukje taart zag er wel écht heel erg lekker uit. En één keertje sporten overslaan kan geen kwaad. Toch?

 

 

Is de BTW van uw relatiegeschenken aftrekbaar?
Een veel gestelde vraag is of relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar zijn van de belasting. In deze blog leest hoe meer informatie hierover.

 

 

Wij verzorgen uw promotieartikelen van A tot Z
Maakt u regelmatig gebruik van promotieartikelen? Maar merkt u dat het steeds regelen en bijhouden van de promotieartikelen veel tijd kost? Maak dan gebruik van onze fulfilment oplossingen. 

 

GEWELDIG NIEUWS - wij gaan verder onder één naam
Vanaf 1 april 2019 hebben wij GEWELDIG nieuws voor u. BudgetGift.nl heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Door deze samensmelting hopen wij deze groei door te zetten. 

 

 

Wat staat er toch voor de deur?
De feestdagen hebben altijd iets magisch. Daar kwamen wij ook achter toen er ineens een groot pakket bij ons voor de deur stond. Met man en macht hebben we hem naar binnen gekregen.

 

 

Een taske koffie alstublieft
Wij hebben, naast Nederlanders, ook veel klanten uit België. En dat zorgt soms voor grappige misverstanden. 

 

 

BudgetGift Geeft Antwoord - nieuwe video!
Weten hoe een bestelling van A tot Z in zijn werk gaat? Zak achterover in uw stoel en bekijk onze informatieve video (3min).

 

Trusted shops gecertificeerd!
Gecertificeerd met ons! Weten wat onze samenwerking met TrustedShops voor u betekend? Lees het in de blog!

 

Stem Pen!
De verkiezingsstrijd barst los! Hoe valt u goed op? Welk promotiemateriaal past bij uw standpunt? En hoe zet u dit optimaal in? Wij geven advies! Lees meer.

 

On(der)wijs coole giveaways voor op de beurs
Staat u deze maand ook weer op een onderwijs congres of beurs? Onderscheidt u met een persoonlijke giveaway! Om u te helpen een onwijs coole giveaway te vinden hebben wij een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet.

 

Verhoging tarieven thuiskopieheffing
De nieuwe tarieven thuiskopieheffing voor de periode 2018 tot 2020 zijn door de overheid gepresenteerd. Voor onze klanten betekent dit vanaf 1 januari een verhoging in de prijzen van USB sticks en zogenaamde ‘wearables’. Lees meer.

 

Over onze werknemers
Wij, BudgetGift.nl, bestaan natuurlijk alleen door onze werknemers. Zij staan klaar voor iedere klant en proberen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees meer.

 

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten