Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Nieuws

Op deze blog pagina geven wij het laatste nieuws weer binnen onze organisatie. Dit kan gaan over (nieuwe) werknemers, vacatures, verbouwingen, (buitenlandse) leveranciersdagen of andere leuk weetjes.

 

Wat staat er toch voor de deur?
De feestdagen hebben altijd iets magisch. Daar kwamen wij ook achter toen er ineens een groot pakket bij ons voor de deur stond. Met man en macht hebben we hem naar binnen gekregen.

 

 

Een taske koffie alstublieft
Wij hebben, naast Nederlanders, ook veel klanten uit België. En dat zorgt soms voor grappige misverstanden. 

 

 

BudgetGift Geeft Antwoord - nieuwe video!
Weten hoe een bestelling van A tot Z in zijn werk gaat? Zak achterover in uw stoel en bekijk onze informatieve video (3min).

 

Trusted shops gecertificeerd!
Gecertificeerd met ons! Weten wat onze samenwerking met TrustedShops voor u betekend? Lees het in de blog!

 

Stem Pen!
De verkiezingsstrijd barst los! Hoe valt u goed op? Welk promotiemateriaal past bij uw standpunt? En hoe zet u dit optimaal in? Wij geven advies! Lees meer.

 

On(der)wijs coole giveaways voor op de beurs

Staat u deze maand ook weer op een onderwijs congres of beurs? Onderscheidt u met een persoonlijke giveaway! Om u te helpen een onwijs coole giveaway te vinden hebben wij een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet.

 

Verhoging tarieven thuiskopieheffing
De nieuwe tarieven thuiskopieheffing voor de periode 2018 tot 2020 zijn door de overheid gepresenteerd. Voor onze klanten betekent dit vanaf 1 januari een verhoging in de prijzen van USB sticks en zogenaamde ‘wearables’. Lees meer.

 

Over onze werknemers
Wij, BudgetGift.nl, bestaan natuurlijk alleen door onze werknemers. Zij staan klaar voor iedere klant en proberen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees meer.

 

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten