Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

Wat zijn duurzame relatiegeschenken?

De laatste jaren worden we steeds vaker geconfronteerd met hoe belangrijk het is om duurzamer te leven. Dit geldt ook voor bedrijven. Daarom kiezen steeds meer bedrijven aandacht te besteden aan het milieu en duurzamer te werken. Vindt uw bedrijf duurzaamheid belangrijk? Dan horen onze duurzame relatiegeschenken echt in uw bedrijf thuis! Van mokken tot pennen: u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Zoals het woord eigenlijk al zegt zijn duurzame relatiegeschenken geschenken gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan katoen, bamboe of biologisch afbreekbaar materiaal. Dit maakt een relatiegeschenk dus duurzaam. Duurzame relatiegeschenken worden ook wel eco geschenken genoemd. Alle eco geschenken zijn te bedrukken met bedrijfsnaam, slogan of het logo van uw bedrijf.

 

 

De voordelen van duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken bieden veel voordelen voor uw bedrijf! Ze brengen een positieve bijdrage aan het milieu, iets wat uw klanten erg zullen waarderen. Doordat er bij eco geschenken gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen wordt er veel nagedacht over de herbruikbaarheid van het artikel. Dat scheelt een hoop dagelijkse CO2 uitstoot voor het milieu. Bij duurzame relatiegeschenken staat duurzaamheid centraal. Dit biedt natuurlijk een groot voordeel als dit bij uw bedrijf ook het geval is.

Een erg populair duurzaam geschenk op onze website zijn de Correctbook notieboeken. Correctbook is net zoals een standaard notieboek, een boek waar je dingen in kunt noteren. Waarbij je bij een normale notieboek het papiertje er op een gegeven moment uit scheurt en weggooit, kun je bij correctbook de pagina hergebruiken door simpel de tekst uit te vegen met een doekje. Zo wordt er jaarlijks papier bespaart dat onnodig in de prullenbak verdwijnt. Naast dat Correctbook met hun uitwisbare notieblokken jaarlijks veel papier bespaart, proberen ze ook analfabetisme uit de wereld te helpen. Bij ieder verkochte correctbook kunnen ze één kind in Afrika drie maanden lang voorzien van schrijfmateriaal.

Bamboe geschenken

Milieuvriendelijke geschenken heb je in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld een pen van gerecycled karton, een jute shopper of pasjeshouders gemaakt van tarwestro. Naast al de verschillende keuzes is er één keuze erg populair. Dit zijn giveaways gemaakt van bamboe. Doordat bamboe een natuurlijk product is, is het erg duurzaam om uw relatiegeschenken hiermee te vervaardigen.

Bij Budgetgift.nl hebben wij een ruim assortiment aan bamboe relatiegeschenken. Denk aan pennen, calculators, snijplanken en zelfs een bestek-set. U kunt, net zoals alle normale relatiegeschenken, van alles bedrukken op bamboe relatiegeschenken. Of dit nou uw logo, bedrijfsnaam of slogan is, geen probleem bij Budgetgift.nl. Laat vandaag nog zien dat uw bedrijf milieubewust is!

Onze duurzame giveaways

Omdat wij het bij BudgetGift.nl steeds belangrijker vinden dat we met z’n allen een steentje bijdragen aan het milieu, streven we ernaar om ons assortiment aan duurzame relatiegeschenken steeds meer uit te breiden. Inmiddels staat onze website al aardig gevuld met verschillende duurzame giveaways zoals polo’s, pennen, sleutelhanger en zelfs lunchboxen.

Bent u geïnteresseerd in de overstap naar duurzame relatiegeschenken? Neem dan gerust een kijkje in ons ruime diverse soorten eco geschenken!

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten