Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

Verras de geslaagden!

Het is weer bijna zo ver. Na jaren hard werken, en laten we eerlijk zijn, dat is de afgelopen jaren zeker niet gemakkelijk geweest, gaan er weer heel veel leerlingen eindexamen doen. En slagen! Een periode die meerdere stadia kent. Hieronder geven wij enkele tips om uw leerlingen zo goed mogelijk te helpen deze spannende tijd door te komen.

Focus!

Om te beginnen is daar de tijd dat er hard geblokt moet worden en dat de examens daadwerkelijk gemaakt moeten worden. Het is belangrijk dat de leerlingen zich in deze tijd goed kunnen concentreren. Onderzoek heeft aangetoond dat het kauwen van kauwgom de concentratie kan bevorderen, net als even bewegen. Dat kan je al heel eenvoudig motiveren met een mooie stappenteller of activity tracker. Of geef ze wat extra energie met een mooie powerbank, of gewoon simpel wat lekkere chocolaatjes om te snoepen tijdens het blokken.

Examenstress

En dan… De examens zijn gemaakt. Nu is het wachten op de uitslag. Minuten lijken uren, uren lijken dagen, dagen lijken weken te duren. Dat kan een stressvolle tijd zijn. Help uw leerlingen een beetje te ontspannen. Dat kan, voor de hand liggend, maar niet minder leuk, met een antistressbal, verkrijgbaar in tal van leuke vormen. Maar bijvoorbeeld ook met een mooie speaker of oordopjes, zodat ze heerlijk kunnen relaxen met hun favoriete muziek. Oververhit van alle stress? Een mooie waaier om even wat koelte te wuiven kan een uitkomst zijn tijdens de laatste minuten tot dat allesbepalende telefoontje...

Tijd voor een feestje….?

Geslaagd? Hoera!! Dat mag gevierd worden! Onmisbaar is dan toch wel de klassieke afstudeerhoed, wie kent hem niet? Naast deze ware must-have voor alle geslaagde examenkandidaten hebben wij nog tal van andere leuke geschenken waarmee u kunt laten zien hoe trots u bent op uw leerlingen. Van een ludieke giveaway tot complete eindexamenpakketten gevuld met leuke, en lekkere, geschenken, die naar wens individueel verzonden kunnen worden naar iedere leerling.

Reken maar dat er ook weer een hoop examenfeesten zullen worden gehouden. En geen feestje is compleet zonder een flesje (alcoholvrije) bubbels om te mee te knallen en te proosten! Maak de party compleet met feestelijke vlaggetjes, slingers, ballonnen en andere toeters en bellen.

Geïnspireerd? Of wilt u nog wat meer informatie of ideëen opdoen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag met het uitzoeken van de ideale geschenken voor uw eindexamenleerlingen.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten