Het is Black Friday!

Profiteer van 5% korting op bedrukte orders en 10% korting op onbedrukte orders (vanaf €500,- excl. BTW), m.u.v. kerstpakketten

Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

Verras de geslaagden!

Voor veel eindexamenkandidaten en afstudeerders breekt er een spannende tijd aan. Zullen zij slagen of niet? Zijn ze geslaagd? Geweldig natuurlijk. Moeten ze toch nog herkansen? Niet ideaal natuurlijk, maar nog geen man overboord. Of ze nu geslaagd zijn of nog niet, verras ze met een leuke attentie! We zullen hieronder een aantal opties geven.

Bluetooth speaker

De zomervakantie zit er, als ze geslaagd zijn, weer aan te komen. Gegarandeerd dat ze dan lekker gaan relaxen op het strand of in het park. Een bluetooth speaker is dan zeker een leuk cadeau om te geven. Laat de speaker bedrukken met uw logo of een leuke tekst zodat ze u nooit meer vergeten.

Drinkfles

Een drinkfles is altijd een goed cadeau om te geven. Het is altijd te gebruiken en ook nog een duurzaam in gebruik. En mochten ze nog naar een vervolgopleiding gaan, dan kunnen ze de fles ook meenemen natuurlijk. Onze drinkflessen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, dus neem snel een kijkje in ons assortiment.

Popsockets

De rage van dit moment zijn toch wel de Popsockets. De Popsocket is een handige uittrekbare telefoonhouder die erg handig is bij het maken van selfies of het bekijken van video’s. En doordat hij uittrekbaar is, merkt u er niks van in uw broekzak. De Popsockets zijn full colour te bedrukken en verkrijgbaar in wit en zwart.

Zonnebril

Zoals gezegd gaan we langzaam de zomervakantie in. Wat is er dan een beter slagingscadeau dan een bedrukte zonnebril? Een extra zonnebril kan iedereen altijd wel gebruiken en onze zonnebrillen zijn verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Laat uw tekst of logo bedrukken op de pootjes van de zonnebril en stuur de geslaagden voorbereid de zomervakantie in.

Telefoonhouder

Zoals bekend is de jeugd tegenwoordig versmolten aan hun smartphone. Wat we ook zullen proberen, daar veranderen we weinig aan. Een cadeau wat ze voor hun smartphone kunnen gebruiken, maakt ze daarom wel erg blij. Deze telefoonhouder is handig om lekker video’s op te bekijken. Laat uw logo of een tekst op de telefoonhouder drukken en zorg dat ze aan u blijven denken.Natuurlijk hebben wij nog veel meer artikelen op onze website staan. Wilt u uw geslaagden een cadeau geven, maar staat hierboven geen geschikte weergegeven? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via telefoon, e-mail of chat. Wij denken graag met u mee en helpen u graag bij het vinden van het perfecte cadeau voor uw eindexamenkandidaten of afstudeerders.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten