Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Stress op het werk

Stress op het werk, iedereen heeft er wel eens mee te maken. De welbekende anti-stressbal is hét relatiegeschenk dat de stress doet verlichten. Maar waarom kiezen voor een gewone stressbal terwijl er zo veel originelere varianten beschikbaar zijn.

Originele bedrukte anti-stress artikelen

Neem bijvoorbeeld de anti-stress hamer, hiermee sla je de stress gemakkelijk uit je lijf. Vergeet dan natuurlijk niet ook de anti-stress bouwhelm, erg nuttig om je collega's te beschermen tegen ochtendhumeur. Een anti-stress hamer bedrukt met uw logo zal zeker interesse wekken in de bouwwereld! Hierdoor is het aannemelijk dat het product langer gebruikt zal worden.

Anti stress bouwhelmAnti stress hamer

 

 

 

 

 

 

 

No-stress huisje

Voor makelaars is een anti stresshuisje een leuk geschenk om uit te delen aan nieuwe huiseigenaren. Overhandig dit no-stress wonikje tijdens de sleuteloverdracht en de nieuwe huiseigenaren kunnen hun frustraties volledig kwijt op dit leuke artikel.

 

 

 

 

 

 

 

Meer gepersonaliseerde anti-stress artikelen

Zo zijn er nog een tal aan variaties mogelijk. Bekijk de anti-stressartikelen die wij standaard op onze website aanbieden en bekijk of er iets bij zit wat bij uw bedrijf past. Indien u een specifieke wens heeft, neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij een geschikt anti-stressartikel kunnen leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om anti-stressartikelen custom made te produceren. Zo heeft u anti-stressartikelen precies zoals u dit zelf wilt! Om ideeën op te doen kunt u ook altijd even op onze 'anti stress inspiratie pagina' kijken.

Bekijk alle ontstress artikelen

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten