Klantenbeoordeling
(4.69/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Het is langer licht, steeds zonniger en de zomer komt eraan. Kortom, het fietsseizoen is weer van start gegaan!

Fietsen is in!

Nederland is een echt fietsland. Denk maar eens het enorme aantal fietsen dat Nederland telt; ruim 22 miljoen! Het aantal verkochte fietsen blijft ongeveer gelijk maar het aantal verkochte e-bikes groeit nog elk jaar. Bovendien is er geen land in de wereld waarin meer wordt gefietst dan Nederland.

Activiteiten

Er worden jaarlijks in Nederland een tal van grote fietsactiviteiten georganiseerd op zowel professioneel als amateurniveau. Dit varieert van ATB wedstrijden tot een lokale fietsvierdaagse. Wereldwijd is fietsen ook populair, dit is vaak goed te zien aan het aantal mensen dat af komt op een fietsevenement.
Hierbij een kleine greep uit bekende professionele fietsevenementen:

-          Tour de France (Dit jaar met de start in Utrecht)
-          La Vuelta
-          Giro d’Italia
-          Parijs-Roubaix
-          Ronde van België
-          Ronde van Vlaanderen
-          Amstel Gold Race
-          Eneco Tour
-          Luik-Bastenaken-Luik
-          NK Weg

Voor de planning van meer fietstochten en wedstrijden op amateur en semi-profbasis verwijzen wij u door naar nederlandfietsland.nl. Touretappe.nl heeft een uitgebreide professionele wedstrijdkalender.

BudgetGift, fietsartikelen en reclame maken

Op díe fiets!

Om het fietsseizoen goed af te trappen hebben we een speciaal geselecteerd assortiment voor fietsers bij BudgetGift.nl!

In eerste instantie wordt er bij relatiegeschenken niet snel gedacht aan fietsartikelen. Dit is ten onrechte. Er zijn een groot aantal te bedrukken fietsartikelen verkrijgbaar bij BudgetGift.nl. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende producten:

-          Fietsbellen
-          Zadelhoesjes
-          Bidonsfietsbel met logo
-          Fietslampjes
-          Fietstassen
-          Sleutelhangers
-          Poncho’s (wanneer er toch een druppel regen valt)

Deze artikelen worden veel gebruikt om promotionele acties te ondersteunen en door ze weg te geven aan de doelgroep, fietsliefhebbers. De voordelen van te bedrukken fietsartikelen zijn dat het functioneel en goedkoop is in de aanschaf. De fietsaccessoires zorgen niet alleen voor comfort maar ook zeer zeker voor veiligheid. De artikelen kunnen met een eigen logo en/of tekst bedrukt worden, zo kunt u als organisatie bijdragen aan de veiligheid in het verkeer. Bovendien worden zadelhoesjes, bidons en fietsbellen over het algemeen jarenlang gebruikt en zal de promotie deze jaren vanzelf doorlopen. Wat is er leuker voor een fietsfanaat dan in een zonnetje bij een wielerwedstrijd te kijken en ook nog eens iets te krijgen? Reclame maken bij de juiste doelgroep, dat maakt pas indruk!

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten