Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

Promotiemateriaal bedrukt met uw logo


Ieder bedrijf moet natuurlijk gepromoot worden. Dat gebeurt veel online, maar ook offline is dit zeker aan te raden. Persoonlijk contact en mond-tot-mondreclame zijn nog altijd de beste manieren om uw bedrijf op de kaart te zetten. Wat daarbij helpt is dat u promotiemateriaal van uw organisatie meeneemt, bij voorkeur bedrukt met uw logo. BudgetGift.nl heeft verschillende artikelen die u kunt gebruiken als promotiemateriaal. Hieronder volgen een aantal populaire artikelen die veel gebruikt worden om bedrijven te promoten.

Pennen

De nummer één in promotiemateriaal zijn nog altijd pennen. Bedrukte pennen worden nog steeds veelvuldig gebruikt, ondanks de technologische ontwikkelingen. Dat heeft een aantal redenen, namelijk:

- Pennen kunnen op meerdere manieren bedrukt worden;
- Ruime keuze uit diverse pennen;
- Pennen wisselen geregeld van eigenaar;
- Pennen zijn verkrijgbaar in grote hoeveelheden;
- Pennen zijn goedkoop in de aanschaf.


Pennen aanschaffen om te gebruiken als promotiemateriaal is dus erg lucratief en wij raden bedrukte pennen dan ook erg aan.

pennen

pennen bedrukken

Waterflesjes

Waterflesjes zijn ook een leuk item om te gebruiken als promotiemateriaal. Dat komt omdat waterflesjes in full colour rondom te bedrukken zijn. Uw bedrijfsnaam wordt dus goed gepromoot op waterflesjes.
Bedrukte waterflesjes zijn bijvoorbeeld een welkome aanvulling op de vergadertafel, wachtruimte, receptie of bij een beurs. Eerder waren bedrukte waterflesjes niet echt milieuvriendelijk, maar tegenwoordig zijn de RPET waterflesjes net zo goedkoop als de gewone. Na verloop van tijd zullen deze milieuvriendelijke flessen steeds meer terrein winnen.

Bedrukte waterflesjes zijn dus op verschillende manieren in te zetten, bijvoorbeeld als promotiemateriaal.  

waterflesjes bedrukken

waterflesjes bedrukken

Mokken

Dagelijks worden er op kantoor (en daarbuiten) gebruik gemaakt van mokken. Mokken zijn dus zeer interessant om te gebruiken als promotiemateriaal. Iedereen maakt er namelijk gebruik van. Staat u vaak op beurzen of open dagen, dan wilt u toch dat uw bedrijfsnaam goed in beeld komt. Biedt de bezoekers een kopje koffie aan in een bedrukte mok met uw logo er op. U maakt daardoor een goede indruk en uw bedrijf wordt indirect weer gepromoot.
Mokken bieden goede mogelijkheden om uw bedrijfsnaam meer bekendheid te genereren. Zo kunnen mokken op de voor- en achterzijde, of geheel rondom bedrukt worden. Ook kan de binnenzijde of het oor van de mok bedrukt worden.
In principe is alles dus mogelijk en zijn mokken erg interessant om te gebruiken als promotiemateriaal.

mokken bedrukken
mokken bedrukken

Tassen

Een ander leuk artikel wat goed kan dienen als promotiemateriaal zijn tassen. Bedrukte tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt hierbij denken aan papieren tassen, rugtassen, schoudertassen, draagtassen of boodschappentassen. Daarnaast zijn er ook nog de zakelijke documenttassen of laptoptassen. Een tas is altijd gemakkelijk om bij de hand te hebben, want dagelijks nemen we veel mee van en naar het werk. Onverwachts een snelle boodschap doen komt ook nog wel eens voor. Kortom, een bedrukte tas is altijd welkom en kan goed promotiemateriaal zijn voor uw bedrijf.

Tassen hebben een groot drukoppervlak. Uw bedrijfslogo of slogan komt daarbij goed naar voren toe en zijn goed te zien in het straatbeeld. Ook voor op beurzen of open dagen is het een goed idee om tassen te laten bedrukken met uw logo. Bezoekers krijgen altijd veel informatie mee van diverse stands en als zij dit dan in uw tas doen, lopen zij de gehele dag met uw tas rond. Een win-winsituatie.

tassen bedrukken

tassen bedrukken

Veel meer promotiemateriaal

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit ons assortiment. Wij hebben veel meer artikelen op onze website staan die kunnen dienen als promotiemateriaal. Denk maar eens aan bedrukte notitieboekjes, paraplu’s, T-shirts, bidons, drinkflessen en nog veel meer.

Wilt u promotiemateriaal laten bedrukken met uw logo, maar heeft u er vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook voor creatieve ideeën of advies kunt u bij ons terecht.

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten