Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Opvallende reclametassen met opdruk

De kracht van een relatiegeschenk zit hem vaak in de originaliteit. Wil je je onderscheiden van je concurrenten dan lenen relatiegeschenken zich hier natuurlijk uitstekend voor. Een goed gekozen geschenk dat waarde toevoegt voor de ontvanger zal altijd gewaardeerd worden.

Budget opvallen

Wil je echter niet veel geld uitgeven, maar toch opvallend voor de dag komen? Dan moet je er voor zorgen dat je reclame-uiting opvalt!

Creatief voor de dag

Onderstaande foto's laten zien hoe je creatief een tas laat bedrukken. Gegarandeerd dat mensen dan omkijken als ze iemand met jouw tas zien lopen! Benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons bedrukte tassen te bestellen? Neem dan contact met ons op.

       

 

     BudgetGift tas

Bestel direct jouw tas met logo

Enthousiast: klik op de button hieronder voor onze volledige collectie full color tassen en kies direct een tas uit om te laten bedrukken met jouw design!

Bekijk collectie

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten