Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Onze top 5 relatiegeschenken voor de lente

De vogeltjes fluiten, de natuur begint weer te bloeien, de zonnebril kan weer uit de kast gehaald worden en we kunnen weer heerlijk het terras op. Kortom, de lente is weer begonnen! U wordt er spontaan weer vrolijk van. Wilt u uw klanten of medewerkers nog blijer maken? Kies dan uit onze top 5 relatiegeschenken voor de lente!
Daarnaast krijgt u t/m eind april 5% korting op deze 5 producten. Gebruik actiecode LENTE5% tijdens het afrekenen in de winkelwagen.

5. Fietsbel

Het weer wordt langzamerhand weer warmer, dus iedereen stapt meer de fiets op. Hoe leuk is het dan om een bedrukte fietsbel met uw logo als relatiegeschenk te geven. U stimuleert dat uw medewerkers of klanten meer de fiets pakken en u zorgt ook nog voor meer veiligheid op het fietspad.
Deze fietsbel is verkrijgbaar in drie kleuren en full colour te bedrukken op de bovenzijde.

4. Stappenteller

Een stappenteller is een leuke manier om er voor te zorgen dat uw medewerkers meer bewegen. Lekker een rondje lopen in de pauze of in de vrije tijd in het park of bos. Wordt er veel gelopen op de werkvloer? Dan is een interne competitie wie de meeste stappen maakt ook een leuke stimulans.
Deze stappenteller is verkrijgbaar in meerdere leuke kleuren en te bedrukken in 1 tot 4 kleuren.


 

3. Drinkfles

Goed drinken is nooit weg. En dan hebben we het niet over alcohol, maar over genoeg water drinken. Nu iedereen meer naar buiten gaat en meer in beweging komt, is water drinken nog belangrijker. Laat daarom deze mooie drinkfles bedrukken met uw logo. Een attent relatiegeschenk die zeker gebruikt zal worden door uw medewerkers.
Deze drinkfles is verkrijgbaar in 5 kleuren en op verschillende manieren te bedrukken. Wilt u een echt luxe uitstraling geven aan deze drinkfles? Laat deze dan lasergraveren!

 

2. Bluetooth speaker

Wie houdt er niet van muziek? Ook als u onderweg bent verhoogt het de sfeer en wie zingt er nu niet stiekem mee met zijn favoriete liedje? Een bluetooth speaker is daarom altijd een relatiegeschenk die in goede aarde valt bij de ontvanger, vooral bij een jongere doelgroep.
Deze handzame draadloze bluetooth speaker is beschikbaar in 5 kleuren en aan de voor- en achterzijde te bedrukken.

 

1. Vogelhuisje

Toch wel symbool voor de lente staan vogels. U hoort ze weer vrolijk fluiten en ziet ze druk bezig met nestjes bouwen. Help de natuur een handje met dit leuke vogelhuisje. Gemakkelijk in elkaar te zetten en te bedrukken met uw logo. Dit is voor ons toch wel met stip hèt relatiegeschenk voor de lente!
Het vogelhuisje is te bedrukken op 5 verschillende posities te bedrukken in 1 kleur tot full colour.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten