Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

MyKit™ praktische (verzorgings) sets

Het MyKit™ assortiment is een productrange van praktische sets met een inhoud die zorgvuldig is samengesteld voor allerlei verschillende situaties.
Iedere situatie is anders en daarbij horen dan ook andere artikelen.

Sets geschikt voor uiteenlopende situaties

Ga je op reis of is er een sportevenement? Kies dan een set die voor jouw activiteit is samengesteld.
Zo is er een kit voor onderweg, in het hotel of de camping, voor bij het wandel, joggen of hardlopen en voor op de fiets. Maar ook speciaal voor festivals, activiteiten in de vrije natuur en voor eerste hulp (EHBO) zijn er speciale 'kits' samengesteld. Dit is natuurlijk nog niet alles, ook aan het welzijn van dieren, baby's en kinderen wordt bijvoorbeeld gedacht.

MyKit productrange

Normen en voorschriften

Alle producten in de MyKit™ sets voldoen, in sommige gevallen meer dan dat, aan de internationale CE-normen en voorschriften van het moment.
Perfect voor de Dag van de BHV en het verlenen van (professionele) EHBO.

MiniKit™ & MicroKit™ 

Onder het MyKit™ assortiment vallen ook de MiniKit™ en de MicroKit™. 
De MiniKit™ sets zijn vergelijkbaar met de MyKit™ maar dan vooral bedoeld voor 1 persoon waarbij de MyKit™ in veel gevallen ook voor meerdere personen gebruikt kan worden.
MiniKit productrange

Een opvallende sleutelhanger met daarin pleisters, oordopjes of een naald & draad? Dan kan je kiezen voor de MicroKit™. Altijd handig om bij u te hebben.

MicroKit productrange

Personaliseren van de MyKit™ setjes

Met MyKit™ - al te bestellen vanaf 100 stuks – heeft u het perfecte, uit meerdere artikelen bestaande activiteit- of themageschenk om contacten mee aan te halen en relaties mee te versterken. De sets zijn te personaliseren door middel van een full color sticker die geheel naar eigen idee kan worden ontworpen. Liever een standaard standaard bedrukking met daarop uw logo toegevoegd? Ook dat behoort gewoon tot de mogelijkheden.

De setjes zijn verkrijgbaar met items in verschillende talen. Handig voor internationale events of organisaties!MyKit samenstellenDrukoppervlak MyKit

MyKit samenstellen

Naast de standaard setjes die wij op de website aanbieden is het ook mogelijk om zelf - vanaf 500 stuks - een MyKit™ samen te stellen of om een bestaande set uit te breiden.
Hierbij is er een ruime keuze uit verschillende items. Dit zijn items die al onderverdeeld zijn in bestaande sets. Geïnteresseerd in het samenstellen van uw eigen set? Neem dan even contact met ons op. Hier kunt u de mogelijke items bekijken.

Ontdek de mogelijkheden van MyKit™ door middel van deze video

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten