Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Inspiratie van promotionele artikelen voor diverse branches

In deze blog worden een aantal artikelen ter inspiratie uitgelicht die voor een aantal organisaties erg interessant kunnen zijn als relatiegeschenk of promotiemiddel.

Verandering in de promotionele branche

Een relatiegeschenk is tegenwoordig veel meer dan een standaard balpen, USB-stick, flessenopener of rugtasje. De klant staat ook steeds meer centraal en hier worden de producten dan ook steeds beter op afgestemd. Het is vaak zelfs mogelijk om een geheel eigen ontwerp uit te laten voeren. Deze artikelen worden custom made artikelen genoemd.

Voorbeelden van relatiegeschenken ter inspiratie

Hieronder zijn slechts een aantal artikel voorbeelden weergegeven van originele relatiegeschenken die als inspiratie voor verschillende branches gebruikt kunnen worden. Natuurlijk zijn deze promotionele producten ook te bekijken en te bestellen op onze website. Klik op een van onderstaande artikelen om per productgroep inspiratie op te doen.

 

 

Anti stress items per branche bekijken

Anti stress artikelen

Pennen per branche

Pennen

USB sticks per branche

USB sticks

Powerbanks per branche

Powerbanks

Solar artikelen per branche

Solar artikelen

Snoepgoed per branche

Snoepgoed

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten