Klantenbeoordeling
(4.69/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00


Feestelijke diploma-uitreikingen

De examens zijn in volle gang, dus de diploma-uitreiking of het examenfeest kan, bijna beginnen. U wilt dat natuurlijk op een zo gedenkwaardige manier vieren. Wij hebben artikelen voor u die daarbij zeker kunnen helpen.

Afstudeerhoedjes

Op de diploma-uitreiking kunnen de afstudeerhoedjes natuurlijk niet ontbreken. In de Verenigde Staten is het heel normaal om een afstudeerhoed te dragen bij de diploma-uitreiking en in Nederland wordt dit ook steeds meer een gebruik. Wij hebben de authentieke afstudeerhoed voor u in ons assortiment. 

U kunt de afstudeerhoed bedrukken in 1 tot 4 kleuren en u heeft alle ruimte om een leuke slogan of uw logo op de afstudeerhoed te drukken. 

 

Ballonnen

Er is geen feest zonder ballonnen toch? Dus ook op het examenfeest of tijdens de diploma-uitreiking kunnen felgekleurde ballonnen niet ontbreken. Bedruk de ballonnen met uw logo of felicitatie. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende maten ballonnen, en u kunt uit tientallen kleuren kiezen. Bedrukt heeft u ze in twee weken in huis.  

Natuurlijk hebben we nog veel meer artikelen die u kunnen helpen bij het aankleden en vieren van het examenfeest of diploma-uitreiking. Denk maar eens bijvoorbeeld aan:

 

 

Bekers

Festivalbandjes

Waterflesjes

Onderzetters

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten