Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Onze Herfst top 5

Zoals voor ieder seizoen zijn er een aantal producten die erg geschikt zijn voor dat seizoen. In de herfst zijn er een aantal specifieke producten die erg leuk zijn om te geven en krijgen als relatiegeschenk. Op deze manier zet u uzelf in een positief licht bij jouw doelgroep in deze donkere en vaak regenachtige maanden. Deze specifieke producten hebben wij op een rijtje gezet in onze Herfst Top 5:

1. Een Geurkaars

Een echte sfeermaker voor in huis die wat licht brengt in de herfst. Door een geurkaars te laten te bedrukken maak u uw eigen persoonlijke geschenk voor uw relaties. Deze relaties zullen bij het aansteken van deze kaars weer aan uw denken. Ook zullen ze u herinneren omdat kaarsen niet tijdens werktijd worden aangestoken en u dus niet een van de vele geschenken wordt maar juist een bijzondere. Een voorbeeld van een luxe geurkaars vindt u hier.

2. Een Thee set

De drank waar bijna iedereen van geniet en vooral op een regenachtige dag. Door bijvoorbeeld een luxe theepot met een aantal verschillende thee zakjes te schenken. Laat u eerst uw relatie genieten van een paar kopjes heerlijke thee en zal uw relatie bij ieder volgend kopje weer aan u denken. De Teako theepot bijvoorbeeld is op 5 verschillende plaatsen te bedrukken. Zo kunt u deze theepot dus compleet naar uw eigen wensen laten bedrukken.

3. Een Thermosfles

Een thee set is een leuk idee maar veel van uw relaties zijn wellicht ook veel onderweg en is er geen tijd om rustig te gaan zitten en te genieten van een kopje thee. De oplossing hiervoor is een thermosfles! Hier kan uw relatie voor ze ’s ochtends van huis vertrekken snel een warme drank in doen die vervolgens de hele dag warm blijft. Wij hebben zelfs thermosflessen die uw drank tot 35 uur warm houden. Onze thermosflessen zijn beschikbaar in alle kleuren en maten en zijn ook te bedrukken in alle kleuren en maten.

 

4. Een Warmte pad

In de Herfst kan het vaak flink afkoelen en kampen veel  mensen met koude handen en/of spieren. Een warmte pad bedrukt met uw logo is hiervoor de oplossing. Zo’n pad is in enkele seconden warm en is keer op keer te gebruiken. Iedere keer als uw relatie dan rustig op zit te warmen zal hij met een positief gevoel aan u terug denken. Onze pads zijn op meerdere zijdes te bedrukken in verschillende kleuren en maten.

5. Een Paraplu

Dit is het populairste herfst relatiegeschenk allertijden. Je ziet ze in de herfst ook overal. Daarom is een paraplu het perfecte relatiegeschenk voor in de herfst. De kans dat uw relatie uw geschenk daadwerkelijk gaat gebruiken is hierdoor erg groot. Met uw merk op een paraplu bent u erg zichtbaar. Ook heeft u de kans op extra op te vallen door uw paraplu in een felle kleur te bestellen of origineel te laten bedrukken.

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten