Klantenbeoordeling
(4.70/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Onze Herfst top 5

Zoals voor ieder seizoen zijn er een aantal producten die erg geschikt zijn voor dat seizoen. In de herfst zijn er een aantal specifieke producten die erg leuk zijn om te geven en krijgen als relatiegeschenk. Op deze manier zet u uzelf in een positief licht bij jouw doelgroep in deze donkere en vaak regenachtige maanden. Deze specifieke producten hebben wij op een rijtje gezet in onze Herfst Top 5:

5. Sweater

De ochtenden worden steeds kouder en de avonden ook. Met een lekker warme sweater zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers lekker warm blijven tijdens deze koudere dagen. Onze sweaters zijn goed te personaliseren met uw logo, zowel op de voorzijde als op de rug. Wij hebben een ruim assortiment aan sweaters in diverse kleuren en maten.

 

4. Zaklamp

De avonden waarbij het lekker lang licht was zijn voorbij. Het wordt steeds sneller donker en steeds later licht in de ochtend. Een zaklamp is dan zeker geen overbodige luxe. De hond uitlaten of het sleutelgat van de voordeur vinden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Geef daarom een bedrukte zaklamp als relatiegeschenk. Een leuk geschenk, zeker voor in de herfst. Onze zaklampen zijn te bedrukken met uw logo, tekst of artwork.

 

3. Candle speaker

In de herfst is het tijd om het gezellig en knus te maken in huis. Lekker op de bank zitten met een warme kop thee of koffie. Maak het nog gezelliger met deze Candle Speaker. Deze sfeervolle Bluetooth luidspreker misstaat zeker niet in de woonkamer. Hij lijkt op een echte kaars en met het ingebouwde LED-licht lijkt het net alsof er een echte kaars brandt. Dit worden hele knusse avonden op de bank. Laat de Candle speaker bedrukken met uw logo om er een persoonlijk geschenk van te maken.

 

2. Fleece deken

De avonden met Netflix op de bank komen in zicht. Een lekkere warme deken helpt daar zeker bij. Wie vindt het nu niet fijn om lekker met een fleece deken naar zijn of haar favoriete serie of film te kijken? Met dit warme fleece deken gaat dit zeker gebeuren. Laat de fleece deken bedrukken met uw logo of plaats uw logo op het handige draagverpakking. Meer herfst kunt u bijna niet geven met een lekkere warme fleece deken.

 

1. Paraplu's

De paraplu is het meest gegeven relatiegeschenk tijdens de herfstmaanden. Dit is voor niemand een verrassing natuurlijk. De herfst brengt traditioneel regen met zich mee, dus een beter geschenk is er dan ook niet. Daarnaast zijn paraplu’s erg goed te bedrukken met uw logo. Zo kunt u uw logo op één of meerdere panelen plaatsen. En een bedrukte paraplu wordt altijd goed ontvangen. Voor ons is de paraplu hèt relatiegeschenk voor de herfst.

 

 

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten