Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00


Goedkope gadgets om te bedrukken met uw logo

Bent u op zoek naar goedkope gadgets om te bedrukken? Gadgets zijn leuke giveaways, omdat stiekem iedereen gadgets hartstikke leuk vindt. Vaak zijn gadgets toch wat duurder, waardoor ze niet echt geschikt zijn om als giveaway te gebruiken. We bewijzen u het tegendeel. Hieronder 5 goedkope gadgets die allen onder de €5- (excl. BTW) per stuk uitkomen, inclusief bedrukking.

Bluetooth speaker

Een Bluetooth speaker is altijd een erg leuke gadgets om weg te geven. Deze speaker geeft 7 verschillende kleuren licht tijdens het afspelen. Dit geeft een erg leuk effect tijdens gezellige avonden in de tuin, die niet lang genoeg kunnen duren. De speaker kan bedrukt worden aan de voorzijde van de speaker, zodat uw logo goed opvalt, ook wanneer de speaker aan staat. U heeft al 50 stuks van deze kleurrijke Bluetooth speaker voor nog geen €5,- (excl. BTW) per stuk.

Draadloze oplader

Onze smartphones worden steeds geavanceerder en de nieuwste modellen kunnen allemaal draadloos opgeladen worden. Dan is deze draadloze oplader een erg hippe en goedkope gadget om te gebruiken als giveaway. Laat de draadloze oplader bedrukken met uw logo en geef hem als geschenk aan uw medewerkers of relaties. Handig voor op het bureau. Deze draadloze oplader bieden wij, inclusief bedrukking aan, voor nog geen €4,- (exc. BTW). per stuk.

Webcamcover

De wereld wordt steeds digitaler en daardoor zijn er ook steeds meer gevaren op de loer. Zo ook op uw smartphone of tablet. Voorkom dat ongewenste personen meekijken via uw frontcamera door deze Peep webcamcover te plaatsen op uw smartphone of tablet. De Peep webcamcover is te personaliseren met uw logo. Zo kunt u de webcamcover als cadeau geven aan uw medewerkers, relaties of klanten. Een passende en goedkope gadget die bij onze tijd past.
U heeft al 250 bedrukte webcamcovers, inclusief bedrukking op de verpakking, voor nog geen €4,50 (excl. BTW) per stuk.

 

Powerbank

We gebruiken onze smartphone en tablet eigenlijk bijna non-stop. Deze apparaten hebben jammer genoeg geen eeuwige accu en dienen dan opgeladen te worden. En u heeft natuurlijk net uw oplader niet bij u. Hoe handig is het dan om een powerbank bij u te hebben. Deze zorgt ervoor dat uw smartphone en tablet weer snel opgeladen worden en u weer verder kunt. Powerbanks zijn dan ook erg populaire relatiegeschenken. Laat de powerbank bedrukken met uw logo en gebruik de powerbank als giveaway voor uw klanten of medewerkers.
U heeft al 100 powerbanks, bedrukt met uw logo, voor nog geen €5,- (excl. BTW) per stuk.

USB Ventilator

Als het buiten 30 graden Celsius, of meer is, is het natuurlijk geen pretje om te werken op kantoor. Versla de warmte met deze verkoelende USB ventilator gadget. De ventilator is door middel van een USB-aansluiting aan uw pc of laptop te koppelen. Zo houden u en uw medewerkers het hoofd koel tijdens de warme zomermaanden. De voorzijde van de ventilator is te bedrukken met uw logo.
U heeft al 50 USB ventilator, bedrukt met uw logo, nog nog geen €4,- (excl. BTW) per stuk. Een erg leuke en goedkope gadget om te geven dus!

Meer informatie over onze goedkope gadgets?

Wilt u meer informatie over deze of andere goedkope gadgets? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en denken graag met u mee. Laat ons u inspireren en geef passende goedkope gadgets aan uw relaties.

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten