Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

 

De leukste duurzame relatiegeschenken voor deze zomer

De zomer is in het land! Tijd om lekker bij te kleuren, niks te doen en heerlijk te genieten. Ondanks dat we het even wat rustiger aan gaan doen, blijft uw bedrijf of organisatie natuurlijk gewoon draaien. Tijdens de zomerperiode is het bij veel bedrijven wat rustiger qua klandizie. Zorg er daarom voor dat uw bedrijf ook tijdens de zomer in het zonnetje gezet wordt en dat u onder de aandacht blijft bij uw klanten. Op deze pagina vindt u de mooiste zomerse geschenken. En ze zijn ook nog eens duurzaam! Maar eerst:

 

Wat maakt een relatiegeschenk duurzaam?

Tegenwoordig zie je het woord ‘duurzaam’ veel voorbij komen. Dat is natuurlijk een goede ontwikkeling voor het behoud van onze aarde, maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen ‘normale’ en duurzame relatiegeschenken? Wij leggen het kort uit. Om een relatiegeschenk te kunnen bestempelen als ‘duurzaam’, moet het item voldoen aan één of meerdere van de volgende kenmerken:
  • Het item is gemaakt van een milieuvriendelijke grondstof, zoals rPET, bamboe of kurk;
  • De productie van het item gaat op een milieuvriendelijke manier, bijvoorbeeld door extra aandacht te schenken aan water-, grondstof- of energiebesparing;
  • Achter het ontstaan van het item zit een maatschappelijk verhaal, zoals bij de Correctbook, waarbij de organisatie zich inzet tegen analfabetisme in ontwikkelingslanden;
  • Het item is een herbruikbaar alternatief op een product wat anders slechts één keer gebruikt zou worden.

Slippers van kurk

Ik ga op reis en ik neem mee… slippers! Slippers zijn natuurlijk een ultiem zomers item. Naast dat ze thuis veel worden gebruikt, zitten ze eigenlijk ook wel standaard in iedere tas voor een dagje strand of natuurlijk in de koffer onderweg naar een heerlijke zonvakantie. Dat maakt het een uitstekend item om uw logo op te bedrukken, aangezien uw logo op deze manier een groot bereik heeft. Doorgaans worden slippers gemaakt van plastic, maar deze duurzame slippers zijn gemaakt van kurk. Dit geeft ze een unieke uitstraling en ze zijn ook nog eens beter voor het milieu. Win-win!

 

Duurzame drinkfles

Tijdens de zomer is het belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Over het algemeen is het verstandig om 2 liter water per dag te drinken, maar tijdens hete zomerdagen geldt natuurlijk: hoe meer, hoe beter. Een mooie drinkfles is daarom geen overbodige luxe. Het voordeel van het bedrukken van drinkflessen is dat ze over het algemeen een relatief groot drukoppervlak hebben. Daarnaast zijn er een heleboel duurzame opties. Denk aan drinkflessen gemaakt van rPET of glas. Zorg ervoor dat uw werknemers en klanten voldoende gehydrateerd blijven door deze mooie Tritan drinkfles te bedrukken met uw logo.

Karaf met gerecyclede glazen

Een andere manier om goed gehydrateerd te blijven deze zomer is door karaffen met lekkere, verfrissende limonade klaar te maken. Zet een karafje limonade of water op tafel tijdens de lunch en er zal zeker gebruik van gemaakt worden. Daarnaast staat het vaak ook nog eens heel mooi en stijlvol. Deze karaf en glazen zijn gemaakt van gerecycled glas. Gerecycled glas wordt geproduceerd met minder energie, grondstoffen en toevoegingen. Een ideaal zomers én duurzaam geschenk dus!
 
 

Houten Kubb spel

Een potje badminton is een populair tijdverdrijf op elke camping. Toe aan eens iets anders? Dan is het Kubb spel misschien wel een leuk alternatief. Dit Zweedse werpspel heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Ook in de wereld van relatiegeschenken is er een ware run op. Het zijn namelijk mooie items om een logo op te laten bedrukken. Zo kunt u ervoor kiezen om uw logo op het tasje te laten bedrukken of op de Koning van het spel. Naast dat de ontvangers erg blij zullen zijn met dit originele cadeau, maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf.  

Ruim assortiment duurzame relatiegeschenken

Naast bovengenoemde relatiegeschenken en giveaways hebben wij nog veel meer items welke het mvo-label dragen. Een kleine selectie hiervan vind je op onze eco friendly pagina. De rest van onze duurzame artikelen vind je tussen ons normale assortiment. Deze zijn te herkennen aan het groene mvo-label. Wij streven ernaar om ons duurzame assortiment steeds verder uit te breiden en om op die manier ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Doe inspiratie op op onze eco-friendly pagina door op onderstaande button te klikken.

 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten