Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Budget eco geschenken bedrukken

Relatiegeschenken en promotionele producten worden veel weggegeven en daarna over het algemeen niet erg intensief meer gebruikt op kantoorartikelen enzovoort na. BudgetGift geeft wel om duurzame artikelen en eco geschenken die een langere tijd mee kunnen gaan. Daarom let BudgetGift op de kwaliteit van de producten die verkocht worden. Als bekend is dat een product na slechts enkele keren gebruik niet meer goed functioneert of kapot gaat verdwijnt het uit het assortiment.

Assortiment milieubewuste producten

Naast de standaard te bedrukken promotionele producten heeft BudgetGift in de loop van de tijd ook een duurzaam ecologisch assortiment opgezet. Deze producten worden gemakshalve ECO geschenken genoemd. Ieder artikel heeft zijn eigen duurzame eigenschappen. Zo is het ene product recyclebaar of bestaat het uit duurzaam materiaal zoals bamboe en is het andere product volledig vervaardigd uit gerecycled materiaal zoals PET, karton of hout.

ECO pennen Jute shopper kopen Tacx Shiva Bio Bottle

Ecologische beoordeling producten

Dit milieubewuste assortiment bestaat ook uit een aantal artikelen die aan een speciaal opgezette criteria voldoen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit wordt de ETIKEKO criteria genoemd. Dit systeem is vergelijkbaar met de manier waarop het brandstof gebruik van auto's wordt beoordeeld, de zogenaamde 'labels'. Hieronder is te lezen hoe een product aan zijn 'label' komt. De relatiegeschenken op de website van BudgetGift.nl met een artikelnummer beginnend met 63. zijn beoordeeld d.m.v. bovenstaande code. Wil je dus echt duidelijk in kaart hebben wat er nou zo ecologisch of milieubewust is aan een ECO geschenk, dan raden we aan om voor een van deze producten te kiezen.

Milieuvriendelijk memoblokMemoblokje ECO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Steeds meer bedrijven zijn begonnen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat wil in grote lijnen zeggen dat ze niet alleen maar op de centen letten maar daarbij ook voor artikelen en diensten kiezen die op een verantwoorde manier tot stand zijn gekomen. Eerlijke lonen, gebruik van ECOlogisch materiaal en rekening houdend met de uitstoot van de productie en het produceren van afvalstoffen. Speciaal voor deze bedrijven en bedrijven die in deze stroom mee willen hebben we een assortiment samengesteld om op die manier makkelijk keuzes te kunnen maken. Bekijk hier onze inspiratie en ideeën voor ECO vriendelijke bedrijven.

Solar powerbank met logo

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten