Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00
 

Laat bestanden omzetten

JPG-bestand laten omzetten naar .EPS-bestand


Wilt u een bestand door ons laten omzetten naar een geschikt drukformaat? Dat kan! Hieronder leest u hoe dat precies gaat.

De terminologie die gebruikt word in de wereld van drukkerijen kan soms best een beetje afschrikken. Bij BudgetGift begrijpen we dit en zorgen we altijd voor passende begeleiding voor al onze klanten. Zo vind u op onze website informatie over verschillende druktechnieken, standaard kleuren (PMS) en leggen we u maar al te graag uit wat het verschil is tussen .JPG rasterbestanden en .EPS of .AI vectorbestanden. Maar niet iedereen heeft tijd of zin om zich hierin te verdiepen.

Mijn bestanden omzetten

Voor de klanten die deze zaken het liefst gewoon direct uit handen geven bieden wij de service uw logo of afbeelding professioneel om te laten zetten naar druk-vriendelijke bestanden. Bestaande of nieuwe klanten kunnen hierover telefonisch, per email of per chat contact met ons opnemen. Ook als u geen klant bent kunnen wij uw afbeelding omzetten naar drukvriendelijke bestanden. Wij kunnen onder andere .JPG, .JPEG, .PNG, .GIF, .TIFF, . BMP, .AI, .DOC, .DOCX, en .SVG rasterbebestanden voor u omzetten naar .EPS of .AI vector bestanden. Wij bewaren uw bestanden altijd ten minste 3 jaar en u kunt de drukbestanden zo vaak u wilt tussentijds bij ons opvragen. Wij geven 100% garantie dat de door ons omgezette bestanden geschikt zijn voor al uw drukwerk.

Materiaal aanleveren en kosten

Als u uw logo of afbeelding door ons wil laten omzetten stuur dan een email naar info@budgetgift.nl ter attentie van 'Design Studio'. Voeg in de hoogst mogelijke resolutie uw logo of bestand toe, wij mailen u dan binnen 24 uur terug met een prijsvoorstel. Let wel: de door u aangeleverde bestanden moeten wel van redelijke kwaliteit zijn, niet ieder bestand is geschikt om om te zetten naar vector. Stuur uw bestand gerust op om dit door ons te laten beoordelen. De prijs van het vectoriseren zal meestal tussen de 20 en 75 euro liggen en is voornamelijk afhankelijk van de complexiteit van uw logo en kwaliteit van het aangeleverde bestand. Deze kosten worden bij uw volgende bestelling in mindering gebracht! Klik op de oranje button hieronder om direct een aanvraag te doen. Wil je liever zelf je logo omzetten? Bekijk dan deze pagina.

Zelf bestand omzettenBestanden laten omzetten naar vector

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten