Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Tampondruk

Pad printing of tampondruk is een indirect offset-drukproces waarbij het drukbeeld wordt gevormd door inkt die via een siliconenkussen van een gegraveerde metalen plaat wordt overgebracht op het product. Het grote voordeel van deze druktechniek is dat de tampon flexibel is en zich aanpast aan het te bedrukken object. Het is dus mogelijk om onder andere bolle, holle en anders gekromde oppervlakten te drukken.

Tampondruk wordt vaak voor de volgende artikelen gebruikt: Pennen, golfballen, badges, usb-sticks, creditcardhouders, memohouders, thermobekers, wijzerplaatjes, powerbanks, bidons, voetballen, potloden.

Voorbeeld bedrukking
Tampondruk

Machine
Tampondruk machine

Bekijk de video van onze partner

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten