Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Lasergravure

​Lasergraveren gebeurt met een laserstraal die de decoratie met grote precisie in een oppervlak etst. Het voordeel van een lasergravure op uw product is dat de gravering krasvast is en een luxe uitstraling heeft. Lasergravering kan worden toegepast op materiaalsoorten zoals metaal en aluminium maar ook glas of hout. De kleur is afhankelijk van het materiaal en de onderlaag van het materiaal doordat de laser het bovenste laagje eraf haalt en de onderlaag zichtbaar wordt. Lasergravering in kleur is niet mogelijk. Uitzondering hierop zijn de luxere merkpennen, waarbij het mogelijk is de gravure in de laten kleuren met een bij de accenten van de pen passende kleur.

Lasergraveren wordt vaak gebruikt voor het personaliseren van: Pennen, visitekaartkaarthouders, thermobekers, glazen, zaklampen, sleutelhangers, tablets, horlogedeksels en powerbanks.

Voorbeeld lasergravure


Lasergraveren machine

 

Bekijk de video van onze partner

Onze partner Toppoint geeft een kijkje achter de schermen in een serie video's waarin haarfijn uitgelegd word hoe de verschillende druktechnieken werken:

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten