Klantenbeoordeling
(4.72/5.00)

Direct hulp nodig bij uw bestelling?

sc 0 0,00

Wat zijn de verschillende druktechnieken?

BudgetGift.nl heeft zo'n 25000 artikelen online staan waarbij dit slechts een deel is van het geheel dat BudgetGift.nl kan leveren. Ieder artikel heeft zijn eigen materiaal, afmetingen en drukoppervlak. Om het artikel zo goed mogelijk te bedrukken (of te graveren) is er bij ieder artikel gekeken naar wat het beste resultaat op levert.

Er zijn namelijk tal van verschillende druktechnieken die gebruikt kunnen worden om het artikel te bewerken. Vaak wordt er verbaasd gereageerd wanneer een levertijd langer is dan 5 dagen of wanneer er meerdere malen instelkosten betaald moeten worden. Deze vragen zijn veelal logisch aangezien veel klanten niet weten wat voor een proces hier achter hangt. Om een beter beeld te geven van de verschillende druktechnieken is er per (veel voorkomende) druktechniek een korte uitleg met een filmpje beschikbaar. Op deze manier hoopt BudgetGift.nl, u als klant, informatie te geven over de manier van bedrukken en hoe dit in zijn gang gaat. 

Zeefdruk

Zeefdruk

Tampondruk

Tampondruk

Lasergraveren

Lasergraveren

Sublimatie

Sublimatie

   

Doming

Doming

Digitale druk

Embossing

Embossing

HXD

   

 Transferdruk

Transfer

Borduren

Borduren

Keramische transfer

Keramische transfer

     

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten