• De scherpste prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Eigen studio
  • Snelle levertijden
 

BudgetBlog

Welkom bij de blog van BudgetGift.nl. Wij houden u hier op de hoogte van de nieuwste trends in de markt, bieden handleidingen en hulp voor veel voorkomende vragen en geven u handvaten en inspiratie voor de meest originele ontwerpen om te drukken.

Ideeën en inspiratie

Relatiegeschenken zijn al lang niet meer alleen de pennen of notitieboekjes met een logo. De promotionele markt heeft zich afgelopen jaren erg snel ontwikkeld waardoor nu eigenlijk alles te bedrukken is. Op ons 'ideeën en inspiratie' onderdeel vindt u unieke ontwerpen en artikelen. Specifiek voor bepaalde branches maar ook voor andere organisaties buiten de behandelde branches kunnen bepaalde producten en ontwerpen erg geschikt zijn. 

Schoudertas van kurkBBQ met bedrukkingCustom Made USB sticksPowerbank tankstationVirtual reality brillen met logo


Technieken-en drukmogelijkheden

Doordat er in de loop van de jaren steeds meer druktechnieken beschikbaar zijn geworden is het dus ook mogelijk om (bijna) alles te bedrukken. De producten is slechts een deel van het geheel en u kunt zelf natuurlijk ook met ideeën komen en vragen of wij dit kunnen regelen. Om een beetje een beeld te krijgen van de meest voorkomende druktechnieken hebben wij hier een apart onderdeel in onze blog voor gemaakt.  Door middel van zowel tekst als video proberen wij een beeld te geven wat de handelingen zijn om uw artikelen te bedrukken en waarom er bepaalde producten groter of kleiner bedrukt kunnen worden. We hopen u op deze manier mee te nemen in ons dagelijks werk en u op deze wijze een stukje wijzer te maken wat betreft de drukmogelijkheden.

Full color mokPet borduringUSB stick tampondrukBidons eefdrukzSleutelhanger lasergravure

Hulp bij artwork

Wij, BudgetGift.nl, krijgen ook vaak uiteenlopende vragen over artwork. Dit heeft vaak te maken met de aan te leveren bestanden zodat wij voor u tot een mooi resultaat kunnen komen. Hierbij is het dus van belang dat het artwork aan de juiste eisen voldoet. De meesten kennen de bestandsnamen .jpg en .png nog wel maar veel verdere technische kennis van artwork en de opbouw van logo's ontbreekt vaak. Dit is niet gek omdat natuurlijk niet iedereen een grafische opleiding heeft gedaan. Om u toch wat kennis bij te brengen over het artwork waarmee wij werken bespreken wij de meest voorkomende en belangrijkste vragen. Dit geeft u hoogstwaarschijnlijk een beter beeld waarom we om specifiek artwork zoals een .EPS (vector) bestand en PMS kleuren vragen. 

PMS waaier

Hiernaast vindt u de hierboven besproken categorieën

 

Mist u nog wat in onze blogs of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en we gaan ermee aan de slag!